Невероятен инцидент в Тайланд - 49-годишната Чатапорн Шрифонла, която вече се

...
Невероятен инцидент в Тайланд - 49-годишната Чатапорн Шрифонла, която вече се
Коментари Харесай

Мъртва жена се събуди на път за собствената си кремация СНИМКА

Невероятен " случай " в Тайланд - 49-годишната Чатапорн Шрифонла, която към този момент се е считала за мъртва, ненадейно е оживяла и отворила очите си, до момента в който я транспортирали преди погребението. За това написа Daily Star.

Това се е случило в провинция Удон Тани. Съобщава се, че дамата е умряла, до момента в който се е прибирала от болница. Парамедиците в микробуса с нея допускат, че е спряла да диша. Възрастната й майка Мали е побързала да заяви на околните си за случилата се покруса.

Чатапорн Шрифонла се е лекувала от рак в болничното заведение, където е била настанена, само че лекарите предизвестили фамилията й, че възможностите й за възобновяване са извънредно ниски. Майката на дамата, Мали, желала щерка й да прекара последните си мигове с обичаните хора, по тази причина решили да си я върнат вкъщи.



Снимка: Viral Press

Дълбоко скърбящото семейство след мъчителната загуба взема решение да следва будистката традиция и да направи бърза кремация. Те организирали погребението, закупили ковчега и провели церемонията в храма. Микробусът, пренасящ тялото на Чатапорн, се насочил към Wat Sri Phadung Pattana, където тялото на жената е трябвало да остане за една нощ. В този миг обаче се случило нещо необикновено - тя внезапно се върнала към живота.

Майката на дамата била по едно и също време объркана и щастлива от непредвиденото завръщане на щерка си към живота и незабавно се обадила на близки, с цел да показа радостната вест.

След това Чатапорн е откарана в болница, където е оставена под наблюдението на лекари.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР